Etiket Sonuçları: ankara projeler

4-A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Serap Dolgunyürek eşliğinde etwinning projeleri olan Math  icin Tangram hazırladılar, boyadilar, ve etkinliklerini yaptılar .

Güvenli İnternet Günü 13 Şubat, okulumuz ogrenci ve ogretmenleriyle yapilan etkinliklerle hatırlandı.

May

e-Twinning projemiz Karbon Ayak izimizi Sıfırlıyoruz Nisan ayı Veli Broşürü yayınlandı.

May

e-Twinning projemiz Karbon Ayak izimizi Sıfırlıyoruz için tanıtım broşürü hazırladık.

May

3-A sınıfı öğrencileri e-Twinning projeleri "Karbon Ayak izimizi Sıfırlıyoruz " projeleri kapsamında Dijital Oyunlar oluşturup oynadılar

Şbt

3-A sınıfı ve 4/B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Serap Dolgunyürek ve Canan Kalkan öncülüğünde yeni proje çalışmaları; "Resetting  Our Carbon Footprint "," Karbon ayak izimizi sıfırlıyoruz"  başladılar. Başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.

Şbt

3-A sınıfı öğretmeni Serap Dolgunyürek ve öğrencileri, yeni e-Twinning projeleri Sağlıklı Bir Gezegen için Yenilenebilir Enerji calismalarina başladı.

Ock

Okulumuz Kayalar Şehit Necmi Bahadır Denizcioğlu İlkokulu, Birleşmiş Milletler Kalkınma

Programının bir parçası olan merkezleri New York ve Brüksel'de yer alan Küresel Okul Programına (Global Schools) yaptığı başvuru kabul edildi.

Ock

3-A sınıfı öğrencileri ogretmenleri Serap Dolgunyürek önderliğinde Ispanya Pau daki proje ortaklarıyla Mystery Skpe Gizemli Harita etkinliklerini gerçekleştirdiler. Online bir toplanti ile gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler karşılıklı olarak İngilizce sorular sorarak ülkelerini bulmaya çalıştılar. Hem yabanci dil gelisimleri icin uygulama firsati elde ettiler, hem de tanışma firsati buldukları proje arkadaşlarıyla eğlendiler, birbirlerini tebrik ettiler.