Etiket Sonuçları: e-Twinning projeleri

Güvenli çocuk, Güvenli okul ,Güvenli internet

4/A sınıfı öğrencileri e-Twinning projeleri kapsamında Yakan top oyununu Ispanya Pau daki arkadaslarina tanıttılar.

4-A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Serap Dolgunyürek rehberliğinde etwinning projeleri için "İyilik nedir?" çalışması yaptilar.

Ara

4/A sınıfı öğretmeni Serap Dolgunyürek 'n kurucu ortak olduğu e-Twinning projesi "Creative Math" ilk öğretmen toplantısını gerçekleştirdi. 4 farkli ülkeden 21 öğretmenin yürüttüğü projede, Serap öğretmen ve öğrencilerine başarılar dileriz.

Kas

4-A Sınıfı öğretmeni Serap Dolgunyürek ve öğrencileri yeni e-Twinning projeleri "CREATIVE MATH- YARATICI MATEMATİK " b.aşladı. Öğretmenimiz ve öğrencilerimişze çalışmalarında başarılar dileriz.

Kas

4-A Sınıfı öğretmeni Serap Dolgunyürek ve öğrencileri, yeni e-Twinning projesi "KIND STATE OF MIND- NAZİK BİR ZİHİN DURUMU " başladı. Yunanistan- Türkiye ortaklığı ile yürütülecek projede iyilik eylemleri ve bu eylemlerin günlük yaşamlarımızı nasıl değiştirebileceği, çeşitliliğe saygı ve iyilik konularında çalışmalar yapacaklar. Öğrencilerimiz ve öğretmenimize başarılar dileriz.

Haz

Okulumuz 3-A ve 4/B sınıfı öğrencilerinin yürüttüğü e-Twinning projeleri kapsamında, yaygınlaştırma faaliyetlerini proje sonu sergisi gerçekleştirildi. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.  Renewable Energy for a Healty Planet- Resetting Our Carbon Footprint- Discover the Culture of Our Region through Traditional Dances

of Our Region through Traditional Dances

May

3-A sınıfı öğrencileri e-Twinning projeleri "Karbon Ayak izimizi Sıfırlıyoruz " projesi Orman Haftası etkinliğini yaptılar.

3-A Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Serap Dolgunyürek'le birlikte yürüttükleri e-Twinning Projesi" Resetting Our Carbon Footprint- Karbon Ayakizimizi Sıfırlıyoruz" için öğrenci ön-test çalışmasını yaptı.

3-A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Serap DOLGUNYÜREK öncülüğünde, yeni e-Twinning projeleri "Geleneksel Danslar Aracılığıyla Bölge Kültürünü Keşfedin", "Discover the Culture of REgion Through Traditional Dances" başladı. Proje Portekiz- Türkiye ortaklığı ile yürütülecek olup, proje boyunca, kültürlerimizi geleneksel danslarımız aracılığıyla tanıtacak, öğrencilerimiz İngilizce konuşma becerilerini geliştirecektir. Öğretmenimiz ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.