Etiket Sonuçları: eğitimde yeni uygulamalar

4-A sınıfı öğretmenimiz Serap Dolgunyürek, sınıfını geleneksel statik ortamından esnek sınıf (flexible classroom) ortamina taşıdı. Yapılan araştırmalar, esnek alanların akademik başarıyı geliştirdiği, öğrenciler üzerinde sorumluluk ve kontrol duygusunu geliştirdiğini göstermektedir. Yeni eğitim ortamının öğrencilerimiz uzerinde de olumlu etkilerini görmeyi umuyoruz. Öğretmenimiz ve değerli katkılarını sunan 2-A sınıfı velilerine teşekkür ediyoruz.

3-A Sınıfı öğretmeni Serap Dolgunyürek ve öğrencileri e-Twinning Projesi" Renewable Energy for a Healty Planet- Sağlıklı Bir Gezegen için Yenilenebilir Enerji " öğrenci webinarına  katıldılar. Farklı ülkeden ortak okulların öğrencileriyle tanıştılar, kendilerini tanıttılar. Yabancı dil becerisinin gelişimine katkı sağladılar.

3-A Sınıfı öğretmeni Serap Dolgunyürek'in öğrencileri e-Twinning Projesi" Renewable Energy for a Healty Planet- Sağlıklı Bir Gezegen için Yenilenebilir Enerji " Öğrenci ön-test çalışmasını yaptı.