Haz

Resetting Our Carbon Footprint e Twinning projesi ile ilgili öğrencilerimizle röportaj yaptık ve bu röportajlardan bir e dergi oluşturduk.

Haz

4/B sınıfı öğrencileri Resetting  Our Carbon Footprint e Twinning projesi kapsamında Dünya Su Günü ile ilgili farkındalık çalışması yaptılar.

Haz

4/B sınıfı öğrencileri Orman Haftası kapsamında farkındalık çalışması yaptılar.

Haz

3-A sınıfı öğretmenimiz Serap Dolgunyürek ve öğrencilerinin hazırladığı "Bir Şiirdir Vatanım" şiir dinletisi programı vatanseverlik temalı, duygu yüklü bir program oldu. Emeği geçen öğrencilerimiz ve öğretmenimiz teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 3-A ve 4/B sınıfı öğrencilerinin yürüttüğü e-Twinning projeleri kapsamında, yaygınlaştırma faaliyetlerini proje sonu sergisi gerçekleştirildi. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.  Renewable Energy for a Healty Planet- Resetting Our Carbon Footprint- Discover the Culture of Our Region through Traditional Dances

of Our Region through Traditional Dances

May

e-Twinning projemiz "Resetting Our Carbon Footprint "," Karbon Ayak izimizi Sıfırlıyoruz " Proje Sertikaları 3-A ve 4-B sınıfı öğrencilerine verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

May

3-A sınıfı öğrencileri, öğretmeni Serap Dolgunyürek eşliğinde,"Sağlıklı bir Gezegen için Yenilenebilir Enerji "Renewable Energy for a Healty Planet",e-Twinning projesi Lapbook çalışmasını tamamladılar.

May

e-Twinning projemiz Karbon Ayak izimizi Sıfırlıyoruz Nisan ayı Veli Broşürü yayınlandı.

May

e-Twinning projemiz Karbon Ayak izimizi Sıfırlıyoruz için tanıtım broşürü hazırladık.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.