Ara

4/A sınıfı öğretmeni Serap Dolgunyürek 'n kurucu ortak olduğu e-Twinning projesi "Creative Math" ilk öğretmen toplantısını gerçekleştirdi. 4 farkli ülkeden 21 öğretmenin yürüttüğü projede, Serap öğretmen ve öğrencilerine başarılar dileriz.

Ara

Tema eğitim gönüllüsü Sebahat Bayram, öğrencilerimize "Sıfır Atık " proje egitimi verdi. Ayrica, okulumuzda yürütülen "Yavru Tema" çalışmaları hakkinda bilgi verdi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldi. Kiymetli Sebahat Bayram'a calismalarindan dolayi okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ara

2/B Sınıfı  e-twinning   "The art of well-being at school:We little GERARD"  projesine  başladı. Sınıf öğretmeni Melek YALDIZ'a ve 2/B sınıfı  ğrencilerine çalışmalarında   başarılar dileriz.

Kas

4-A Sınıfı öğretmeni Serap Dolgunyürek ve öğrencileri yeni e-Twinning projeleri "CREATIVE MATH- YARATICI MATEMATİK " b.aşladı. Öğretmenimiz ve öğrencilerimişze çalışmalarında başarılar dileriz.

Kas

4-A Sınıfı öğretmeni Serap Dolgunyürek ve öğrencileri, yeni e-Twinning projesi "KIND STATE OF MIND- NAZİK BİR ZİHİN DURUMU " başladı. Yunanistan- Türkiye ortaklığı ile yürütülecek projede iyilik eylemleri ve bu eylemlerin günlük yaşamlarımızı nasıl değiştirebileceği, çeşitliliğe saygı ve iyilik konularında çalışmalar yapacaklar. Öğrencilerimiz ve öğretmenimize başarılar dileriz.

Kas

10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata'mızı büyük bir özlem ve saygıyla anıyoruz.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ 2. SINIF ÖĞRENCİLERİ FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR.

Kas

02.11.2023 Çarşamba günü okulumuz personeline Kaletepe Sağlıklı Hayat Merkezi doktorları tarafından kanser farkındalığı eğitimi yapılmıştır.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. Yılı büyük bir coşkuyla kutlandı . Bu coşkuyu yaşayıp yaşattıkları için öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

ANKARA'NIN BAŞKENT OLUŞUNUN YÜZÜNCÜ YILI KUTLU OLSUN!