ANKARA / YENİMAHALLE - Kayalar Şehit Necmi Bahadır Denizcioğlu İlkokulu

Haz

Resetting Our Carbon Footprint e Twinning projesi ile ilgili öğrencilerimizle röportaj yaptık ve bu röportajlardan bir e dergi oluşturduk.

Haz

4/B sınıfı öğrencileri Resetting  Our Carbon Footprint e Twinning projesi kapsamında Dünya Su Günü ile ilgili farkındalık çalışması yaptılar.

Haz

4/B sınıfı öğrencileri Orman Haftası kapsamında farkındalık çalışması yaptılar.

Haz

3-A sınıfı öğretmenimiz Serap Dolgunyürek ve öğrencilerinin hazırladığı "Bir Şiirdir Vatanım" şiir dinletisi programı vatanseverlik temalı, duygu yüklü bir program oldu. Emeği geçen öğrencilerimiz ve öğretmenimiz teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 3-A ve 4/B sınıfı öğrencilerinin yürüttüğü e-Twinning projeleri kapsamında, yaygınlaştırma faaliyetlerini proje sonu sergisi gerçekleştirildi. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.  Renewable Energy for a Healty Planet- Resetting Our Carbon Footprint- Discover the Culture of Our Region through Traditional Dances

of Our Region through Traditional Dances

May

e-Twinning projemiz "Resetting Our Carbon Footprint "," Karbon Ayak izimizi Sıfırlıyoruz " Proje Sertikaları 3-A ve 4-B sınıfı öğrencilerine verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

May

3-A sınıfı öğrencileri, öğretmeni Serap Dolgunyürek eşliğinde,"Sağlıklı bir Gezegen için Yenilenebilir Enerji "Renewable Energy for a Healty Planet",e-Twinning projesi Lapbook çalışmasını tamamladılar.

May

e-Twinning projemiz Karbon Ayak izimizi Sıfırlıyoruz Nisan ayı Veli Broşürü yayınlandı.

May

e-Twinning projemiz Karbon Ayak izimizi Sıfırlıyoruz için tanıtım broşürü hazırladık.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

3-A sınıfı e-Twinning projeleri "Karbon Ayak izimizi Sıfırlıyoruz " projesinin işbirlikçi çalışmasını 16 ülkeden 26 ortak ile gerçekleştirdi. 3-A sınıfı öğrencileri bu çalışma için "O ve I" harflerini hazırladılar.

May

3-A sınıfı öğrencileri e-Twinning projeleri "Karbon Ayak izimizi Sıfırlıyoruz " projeleri kapsamında Dijital Oyunlar oluşturup oynadılar