23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN!

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

Projelerimiz

"Temel Eğitimde Çocuklarımız İlk Yardımla Daha Güvende" projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine, Eğitim Yetkilisi Gözde Güngör Güneş Hanım tarafından çok etkili ve verimli bir eğitim verilmiştir.

7 Mart 2024 tarihinde saat 10.10' da ilçemiz genelindeki tüm resmi okullarda eş zamanlı olarak uygulanması planlanmış “Deprem Tahliye Tatbikatı” okulumuzda da uygulanmıştır.

Şbt

Türkiye Kızılay Derneği "BİRBİRİMİZE CANDAN BAĞLIYIZ" Kan Bağışı Kampanyası kapsamında okulumuzun bahçesine Kızılay Kan Bağışı Aracı gelmiştir.

Şbt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN BİLİŞSEL, DUYUŞSAL, PSİKOMOTOR VE SOSYAL -KÜLTÜREL GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAMAK ADINA "YÜZ YÜZE 100 ÇOCUK OYUNU" ETKİNLİĞİ BAŞLATILMIŞTIR

Şbt

06 Şubat 2023 Kahramanmaraş Merkezli Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz. Deprem farkındalık eğitimleri ile öğrencileerimizi olası afetlerle ilgili bilinçlendiriyoruz.

4-A sınıfı öğretmenimiz Serap Dolgunyürek, sınıfını geleneksel statik ortamından esnek sınıf (flexible classroom) ortamina taşıdı. Yapılan araştırmalar, esnek alanların akademik başarıyı geliştirdiği, öğrenciler üzerinde sorumluluk ve kontrol duygusunu geliştirdiğini göstermektedir. Yeni eğitim ortamının öğrencilerimiz uzerinde de olumlu etkilerini görmeyi umuyoruz. Öğretmenimiz ve değerli katkılarını sunan 2-A sınıfı velilerine teşekkür ediyoruz.